FlexCity

FlexCity is een online B2B Platform dat het aanbod van bedrijfspanden en ondernemers op zoek naar een nieuwe huisvesting bij elkaar brengt via www.flexcity.nl.

FlexCity is ontstaan uit eigen frustraties om een een kantoorruimte te vinden. De meeste online makelaars zijn er alleen voor de verhuurders en leveren geen complete informatievoorziening. Hierdoor moet een potentiële huurkandidaat soms 10 keer naar een bezichtiging voordat er een keuze gemaakt kan worden.

Onze website bevat alle relevante informatie en is toegankelijk voor iedereen. Met een speciaal ontworpen design kan de website door jong en oud bezocht worden. Door de accurate en heldere informatievoorziening over het gebouw, aanbod en omgeving is er altijd een goede match voor de potentiële huurder.

De innovatieve manier van online presenteren zorgt voor alleen maar enthousiaste bezichtigingen!

FlexCity helpt u op weg naar een nieuwe huisvesting.

FlexCity.nl helpt u bij het vinden van uw nieuwe ruimte. U kunt ons gewoon bellen. Wij zorgen dat al uw wensen en eisen bij ons bekend zijn en gaan proactief kijken wat wij in ons aanbod hebben.

Wij sturen niet alle gegevens van u naar onze partijen door. Wij zoeken voor u de beste deal.

Doordat onze website alle relevante informatie bevat kunt u onze filters gebruiken om panden met elkaar te vergelijken. Heeft u vragen? Bel ons voor een gratis en vrijblijvend consult op (020) 895 00 22.